Menu
Your Cart

Restorāns

Mūsu cieņa pret ēdienu ir cieņa pret dzīvi

Restorāns Otra Puse

Mēs zinām, ka mīlestība iet caur vēderu.

Ar atbildību un rūpēm gatavots ēdiens ir mūsu cieņas apliecinājums vietai, kultūrai un ļaudīm. Mēs esam slaveni ar gardu, izdomas bagātu un mūsu novadam raksturīgu gastronomijas piedāvājumu.

Cienot tradīcijas, ne velti esam saņēmuši Kultūras mantojuma sertifikātu, kas apliecina mūsu prasmi pagatavot ēdienu, kas ir vienkāršs, bet vienlaicīgi izcils savā garšu bagātībā un gatavots no Latvijai raksturīgiem produktiem.

Mēs esam par Latvijas garšu!

Četras sezonas - ikdienas maltīte

Latvijai ir četri novadi  un četras sezonas. Katrs novads un katra sezona  - ar savu raksturīgo garšu. Kurzeme lepojas ar bagātiem zivju ēdieniem, mežu veltēm un rudzu miltu plāceņiem - sklandaraušiem. Te pavasaros ievāc bērzu sulas un pavasara sēnes, vasarās - meža ogas un pirmās dārza veltes, rudenī apcirkņi piebirst ar kartupeļu un graudu ražu, pagrabi pildās ar savvaļas ogu un sēņu labumiem, savukārt ziema ir medību sezona.

Nekas nevar būt labāks par vienkāršu un sildošu maltīti, tā uzskatīja Antoņina Masiļūne. Latgaliete Ņina - latviešu mūsdienu virtuves pamatlicēja, tehnoloģiju un recepšu autore. Kulinārijas meistares 100-tā jubileja tika atzīmēta 2022.gadā. Pēc Ņinas receptēm arī šodien katrā mājā top ģimenes un svētku maltītes. Kā galda dziesma – nav zināms tās autors, bet visiem tik tuva – ir ikdienas maltītes katrā mājā.

Mēs atvērsim Antoņinas Masiļūnes pūralādi, gatavosim un celsim galdā aktuālo IKDIENAS MALTĪTI kādā no četrām sezonām – zaļais un svaigais PAVASARIS, košā un vieglā VASARA, bagātais un krāšņais RUDENS, svinīgā un sildošā ZIEMA.

Dienas piedāvājums. Cena 12.00 € (2 ēdieni) – 15.00 € (3 ēdieni)

Nacionālās virtuves īpatnības – dzīres domubiedriem

Nekas nevar būt labāks par vienkāršu un sildošu maltīti, tā uzskatīja Antoņina Masiļūne. Latgaliete Ņina, Latvijas Džūlija Čailda, latviešu mūsdienu virtuves pamatlicēja, tehnoloģiju un recepšu autore, kulinārijas kursu pasniedzēja. Mēs sekosim Ņinas uzskatu stūrakmeņiem – latviešu produkti, kas var tikt bagātināti ar svešzemju garšvielām. „Latvijā jāēd tas, kas aug šeit. Tas organismam ir vislabāk, un tad ēdiens ir kā zāles”, tāds ir Ņinas redzējuma par latviešu nacionālo virtuvi. Ņina ēdienu receptes vāca kā Dainu tēvs tautasdziesmas – no novadiem, pa kripatiņai.

Domubiedriem piedāvājam DZĪRES TRĪS KĀRTĀS no Antoņinas Masiļūnes recepšu vākuma. Klāsim baltu galdautu, servēsim Rīgas Porcelāna Rūpnīcas pagājušā gadsimta porcelāna servīzes, piemeklēsim atbilstošu vīnu un svinēsim dzīvi!

Pēc iepriekšēja pieteikuma, tel. 29477602

Laiks - jo vairāk, jo labāk. Tās būs dzīres.

Piedāvājums grupām no 15  personām. Cena 30.00 € no personas

 

Ikdienai un svētku reizei

Reizēm dzirdam no viesiem, ka esam izslavēts zivju restorāns, uz kuru ceļu mēro viesi no tuvākas un tālākas apkārtnes. Lai tā būtu! Ne vien zivis, bet arī citus Latvijai un novadam tipiskus produktus pārvēršam sildošā, saprotamā un mājīgā ēdienā. Latvijas garša.

Brokastis

Sirdi sildošas brokastis spēj vērst par labu jebkuru neveiksmi.

Mūsu viesi ar atzinību novērtējuši saimnieces pasniegtās brokastis ziemā pie kamīna vai vasarā uz saules pielietās terases.

Lai bagātīgs saldumu galds paliek dienvidzemju piedzīvojumiem! Kurzemes ļaudis paēd brangi - lai vējš, kas no augš' un apakš' pūš, nenogāž no kājām.

Svinību reizei

Lai izbaudītu svētku prieku, uzticiet savas rūpes mums!

...un vienlīdz svarīgs ir katrs mirklis ārpus ikdienas, jo - kam nav darba diena, tas nezin, kas ir svētdiena.

Mēs zinām, kā radīt svētkus. Mēs varam un darām.

Restorāna"Otra puse" plašais piedāvājums, viesnīcas "Roja" iespējas, jūras tuvums un saimnieku rūpes par ikvienu viesi un prasmes organizēt neaizmirstamus pasākumus, ir garants, ka jūsu ieceres piepildīsies.

Jebkuras jūsu vēlmes ir apspriešanas vērtas...

Jums atliek tikai pieņemt lēmumu, un mēs jau darbojamies...

Vīna zāle

Latvijā nav tik augstu kalnu, kas pieskaras debesīm, bet ir daudz kaislīgu slēpotāju. Latvijā nav plašu vīnogulāju plantāciju, bet ir zinoši un prasīgi vīna baudītāji.

Mūsu piejūras zemē briest ziemeļrietumvējā rūdīti āboli, kas pārtop sidrā un par vīnu Latvijā sauc arī raudzētu dzērienu, kas tapis no ceriņiem, rabarberiem un pienenēm.

Ja esat vismaz 8 domubiedru pulciņš, kurš vēlas piedzīvot ceļojumu vīnu pasaulē, mēs piedāvājam:

* Tematiskas vakariņas ar dažādu reģionu ēdieniem 3 kārtās un tiem pieskaņotiem vīniem,

* Atlasītu vīnu degustācijas ar uzkodām,

* Sabiles sidra degustāciju ar uzkodām,

* jūsu ārzemju draugiem - 3 kārtu vakariņas no Latvijai tradicionāliem produktiem un pieskaņotiem Sabiles sidra vīniem,